Sastanak vjeroučitelja i kateheta

U srijedu, 21. studenoga 2018. godine u 19,30 sati održat će se zajednički sastanak vjeroučitelja koji predaju vjeronauk u školama na području naše župe i katehetama koji predaju župnu katehezu svim razredima. Pozivamo vas da neizostavno dođete na ovaj susret na kojemu ćemo razgovarati o nastupajućem vremenu Došašća i Božića. Sastanak će se održati u prostorijama Pastoralnog centra.

Župna kateheza

Župna kateheza za učenike prvog, drugog, četvrtog, petog, šestog i sedmog razreda održava se svakog drugog tjedna i to srijedom. Današnji raspored: 16 sati DRUGI RAZREDI -  svih škola; 17 sati ČETVRTI RAZREDI – svih škola; 16 sati ŠESTI RAZREDI – svih škola.

Župna kateheza za krizmanike i njihove roditelje drugog razreda srednje škole održavat će se dvaput mjesečno u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine. To znači, da oni koji su pohađali osmi razrede u OŠ sv. Ane dolaze zajedno, bez obzira u koju srednju školu idu. To vrijedi i za sve ostale. Susret će se održati po sljedećem rasporedu: srijeda, 21.XI. 2018. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića; četvrtak, 22.XI. 2018.  bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića; petak, 23.XI. 2018. bivši polaznici OŠ Vl. Becića.