Najave važnih događanja za sljedeći tjedan

U utorak, 27. studenoga 2018. godine u 19,30 sati održat će se sastanak roditelja prvopričesnika. Molimo roditelje da svakako dođu na ovaj sastanak, kako bi naše prvopričesnike, na njihovu putu prema primanju sakramenta pričesti, što bolje uveli u vrijeme Došašća i Božića koje je pred nama.

U srijedu, 28. studenoga 2018. godine u 19,30 sati održat će se zajednički sastanak župnog pastoralnog vijeća i župnog ekonomskog vijeća. Molimo članove Vijeća da svakako dođu na ovaj sastanak.

U četvrtak, 29. studenoga 2018. godine u 19,30 sati održat će se sastanak roditelja krizmanika drugi srednje. Molimo roditelje da svakako dođu na ovaj sastanak, kako bi naše krizmanike, mlade koji idu u drugi razred srednje škole, na njihovu putu prema primanju sakramenta potvrde-krizme, što bolje uveli u vrijeme Došašća i Božića koje je pred nama.

Ovogodišnje hodočašće Gospi Osječkoj u franjevačku crkvu Sv. Križa u Tvrđi, naše župe bit će u petak, 30. studenoga o.g. Svakoga dana u 17 sati je prilika za sv. Ispovijed, u 17,30 sati je marijanska pobožnost, krunicu predmole naši vjernici, a u 18 sati je sveta misa koju mi predvodimo uz  naše pjevače. Dođimo u što većem broju.