Sastanak ŽPV i ŽEV

U srijedu, 28. studenoga 2018. godine u 19,30 sati održat će se zajednički sastanak Župnog pastoralnog vijeća i Župnog ekonomskog vijeća. Molimo članove Vijeća da svakako dođu na ovaj sastanak.

Župna kateheza

Župna kateheza za učenike prvog, drugog, četvrtog, petog, šestog i sedmog razreda održava se svakog drugog tjedna i to srijedom. Današnji raspored: 16 sati PRVI RAZREDI – svih škola, 17 sati PETI RAZREDI –  svih škola osim OŠ sv. Ane, 17 sati SEDMI RAZREDI -  svih škola.
Župna kateheza za krizmanike i njihove roditelje drugog razreda srednje škole održava se dvaput mjesečno u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine. To znači, da oni koji su pohađali osmi razrede u OŠ sv. Ane dolaze zajedno, bez obzira u koju srednju školu idu. To vrijedi i za sve ostale. Susreti će se održati ovoga tjedna po sljedećem rasporedu: srijeda, 28.XI. 2018. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića; četvrtak, 29.XI. 2018.  bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića; petak, 30.XI. 2018. bivši polaznici OŠ Vl. Becića.