Obavijest krizmanicima

Važan događaj kao što je sakramenta sv. Potvrde traži i duhovnu pripravu. Ovogodišnji krizmanici koji će na Mladi Uskrs, 28. travnja 2019. primiti ovaj sakrament, sa svojim roditeljima i kumovima pozvani su na trodnevnicu, da kroz tri dana, 24., 25. i 26. travnja (srijeda, četvrtak i petak), budu prisutni na večernjim misama u 18,30. Na misi prigodna propovijed a nakon mise razgovor i ponavljanje prijeđenog gradiva.  
Prije slavlja sakramenta krizme, nadbiskup će se susresti s ovogodišnjim krizmanicima i to u petak, 26. travnja u 19,30 sati po skupinama. Krizmanici koji su katehezu imali srijedom dolaze u 19,30 sati, četvrtkom u 20,00 sati, petkom u 20,30 sati. Nakon zajedničke molitve razgovor biskupa s krizmenicima i roditeljima.  
U subotu, 27. travnja od 9 do 11 sati bit će prilika za ispovijed krizmanika, njihovih kumova i roditelja, koji imaju potrebu ispovjediti se. Poslije 11 sati više se neće ispovijedati. U 11 sati bit će generalna proba za svetu krizmu ovdje u crkvi. Trebaju biti prisutni svi krizmanici i njihovi kumovi. Ako kumovi nisu iz Osijeka može ih na probi zamijeniti jedan od roditelja.