Zahvala

Zahvaljujemo svim ustanovama našega grada, svim školama, tvrtkama, poduzećima, pojedincima i dobročiniteljima na poslanim čestitkama za Božić i Novu Godinu! Ovom prilikom i na ovaj način svima zajedno zahvaljujemo na sjećanju i najboljim željama uz ove blagdane. Svima Hvala!

Hvala Poliklinici Osijek , Europske Avenije 20 na čelu s gospodinom Matejom  Majetićem koji nam je darovao 200 paketa slatkiša koje smo podijelili djeci koja su pohađala zornice.

Hvala obitelji Zlatku i Gordanu Matej koji su darovali 200 anđela za istu namjenu, djeci.

Hvala onima koji su uložili puno truda da Božića bude proslavljen što svečanije i dostojanstvenije: Svim onim suradnicima koji su radili na uređenju i kićenju crkve, postavljanju Betlehema i borova. Onima koji su novčano doprinijeli da cvijeća bude što više. Vjeroučiteljima i djeci na Božićnim akademijama i priredbama, posebno onima sa dječje polnoćke. Svim zborovima s njihovim voditeljima koji su pjesmom uzveličali misna slavlja. Odbornicima, ministrantima, čitačima… svim vjernicima na dostojanstvenom sudjelovanju bez pucnjave i bilo kakvog ometanja. Ovo je jedan od najljepših i najmirnijih Božića.