ZAHVALA

Zahvaljujemo svim uglednim ustanovama našega grada, svim školama, tvrtkama, poduzećima, pojedincima i dobročiniteljima na poslanim čestitkama za Božić i Novu Godinu! Ovom prilikom i na ovaj način svima zajedno zahvaljujemo na sjećanju i najboljim željama uz ove blagdane. Svima Hvala!

Hvala onima koji su uložili puno truda da Božića bude proslavljen što svečanije i dostojanstvenije: Svim onim suradnicima, našoj sakristanki gospođi Marici i ostalima koji su radili na uređenju i kićenju crkve, postavljanju betlehemske štalice i borova. Onima koji su novčano doprinijeli da cvijeća bude što više. Vjeroučiteljima i djeci na Božićnim akademijama i priredbama, posebno onima sa dječje polnoćke. Svim zborovima s njihovim voditeljima koji su pjesmom uzveličali misna slavlja. Odbornicima, ministrantima, čitačima… svim vjernicima na dostojanstvenom sudjelovanju bez pucnjave i bilo kakvog ometanja.
Posebno se zahvaljujemo gospođi Mariji Papratović iz Strssmayerove ulice broj 231 koja je i ove godine napravila božićne ukrase koji su stavljeni na borove ispred svetišta i betlehemske štalice. Zahvaljujemo i obitelji Štenc Bradvica , Ružina 140 koji su dali borove za crkvu. Zahvaljujemo i gospodinu Mateju Majetiću, Očna optika i optometrija, Europske avenije 20. koji nam je darovao 200 paketića za djecu. Zahvaljujemo i gospođi Ljubici Pleli Gundulićeva 78, koja nam je darovala papirne jaslice za djecu. Zahvaljujemo obitelji Blažeković Ranogajec koji su darovali svijeće.