Župa sv. Petra i Pavla, apostola, Osijek

 • Vazmeno bdijenje u osječkoj konkatedrali

  Vazmeno bdijenje u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - Blagoslovom ognja te ukrašavanjem i paljenjem uskrsne svijeće započeli su u subotu, 15. travnja 2017. svečani obredi Vazmenog bdijenja u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla koje je predvodio đakovačko-osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić, a tijekom kojih je 33 katekumena osječke regije primilo sakramente kršćanske inicijacije. Župni vikar Stjepan Matezović ispjevao je Exultet – hvalospjev uskrsnoj svijeći, uslijedila je Služba riječi tijekom koje su ponovno zazvonila sva zvona, a Mješoviti konkatedralni zbor zapjevao je pjesmu Slave.

  Pročitaj više
 • Obredi Muke Gospodnje u osječkoj konkatedrali

  Obredi Muke Gospodnje u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - Na Veliki petak, dan Muke Gospodnje, 14. travnja u prijepodnevnim satima veliki se broj župljana Župe sv. Petra i Pavla okupio u osječkoj konkatedrali na križnom putu kojega su animirali svećenici župe. U predvečerje, obrede Muke Gospodnje – službu riječi, klanjanje križu i svetu pričest - predvodio je župnik mons. Adam Bernatović, sudjelovao je đakovačko-osječki nadbiskup u miru, mons. Marin Srakić te svećenici: Stjepan Matezović, Matej Glavica, Dario Hrga i Vladimir Mikrut.
  Nakon Muke po Ivanu, koju su otpjevali članovi Mješovitoga konkatedralnog zbora, vlč. Glavica uputio je svoju homiliju te je, između ostaloga, rekao: „Obredi Velikoga petka oduševljavaju nas za vjerodostojno nasljedovanje Isusa Krista, a to ćemo i svjedočiti poklonom križu, poljupcem kojim ćemo ga počastiti. Ali mi ovdje danas učimo i o istinitom nasljedovanju Kristova kraljevstva jer bismo htjeli biti dijelom toga kraljevstva. Odlučili smo hoditi, a to je ponekad teško, jer koliko samo svojih snaga trošimo na ono što je zemaljsko. Često svojim silama istjerujemo svoju istinu kao konačnu, svoju pravdu kao jedinu ispravnu. Kako bi izgledao moj život kada bi isto toliko i još i više snage trošio da opraštam, pomažem, činim dobro, molim, ljubim Boga i bližnjega. Ne bih li tada ostvarivao Božje neprolazno kraljevstvo. Biti Isusovim učenikom nije prezahtjevno, ali traži od nas angažman, opredjeljenje i dosljednost.“

  Pročitaj više
 • PEPELNICA ILI ČISTA SRIJEDA U KONKATEDRALI

  PEPELNICA ILI ČISTA SRIJEDA U KONKATEDRALI

  U srijedu, 1. ožujka 2017. godine u našoj smo župi proslavili blagdan Pepelnice ili Čiste srijede. Ovim blagdanom započinje vrijeme svetog korizmenog vremena. Blagdan Pepelnice proslavili smo trima misama pod kojima je bio, uz središte Euharistije, obred pepeljenja. Time smo i simbolično, izvanjskim znakom pokazali spremnost na obraćenje kroz post, molitvu i djela milosrđa. Misu u 7,00h predvodio je naš domaći župnik mons. Adam Bernatović. Velečasni Matej Glavica, naš pastoralni suradnik predvodio je misu u 10,00h, a večernju svetu misu u 18,30h naš kapelan vlč. Stjepan Matezović, uz koncelebraciju vlč. Vladimira Mikruta, umirovljenog svećenika.

  Pročitaj više
 • POBOŽNOST KRIŽNOGA PUTA ZA DJECU UTORKOM

  POBOŽNOST KRIŽNOGA PUTA ZA DJECU UTORKOM

  Svakoga utorka prije večernje svete mise, kroz vrijeme korizme, moli se križni put, tzv. dječji križni put. Tako je bilo i ovoga prvoga utorka u korizmenom vremenu. Uz mnoštvo prisutne djece prvi dječji križni put predmolili su školska djeca OŠ Franje Krežme pod vodstvom njihove vjeroučiteljice Jasmine. Djeca su molila, ministrirala, nosila raspelo, te prigodne slike označavajući tako svaku postaju Isusova križnoga puta. Svakoga utorka djeca će iz pojedinih osnovni škola na području naše župe predmoliti i organizirati križni put. Bila je prilika za svetu ispovijed. Zajedno s djecom je išao od postaje do postaje i s njima molio naš župnik mons. Adam Bernatović. Pozivamo svu djecu da utorkom dolaze na molitvu križnoga pute, te potičemo i sve roditelje da dovedu svoju djecu i zajedno s njima sudjeluju u ovoj korizmenoj pobožnosti.

  Pročitaj više
 • SVETA KRIZMA I PRVA PRIČEST U ŽUPI

  SVETA KRIZMA I PRVA PRIČEST U ŽUPI

  Sveta krizma u župi bit će na drugu vazmenu nedjelju, na Mladi Uskrs, 23. travnja 2017. godine u 9,00 sati, a Prva Pričest na četvrtu vazmenu nedjelju, 7. svibnja 2017. godine u 9,00 sati.

  Pročitaj više
 • Korizma u konkatedrali sudjelovanjem u pobožnostima

  Korizma u konkatedrali sudjelovanjem u pobožnostima

  Započeli smo našu korizmu te time i sa duhovnim sadržajem koji će nas poticati na intenzivniju molitvu u ovome vremenu. U našoj smo župi, u četvrtak, 2. ožujka, dan nakon Pepelnice imali Euharistijsko klanjanje. Poslije večernje mise koju je predvodio vlč. Matej Glavica prisutni vjernici imali su priliku pokloniti se pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Klanjanje je animirao vlč. Stjepan Matezović, naš kapelan, razmišljajući sa svima nama prisutnima o evanđelju toga dana.  Predvođeni s. Brankom vjerni pjevači su prikladnim pjesmama dali svoj doprinos u ovoj pučkoj pobožnosti.

  Pročitaj više
 • Misa večere Gospodnje u osječkoj konkatedrali

  Misa večere Gospodnje u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - „Večeras pozornost usmjeravamo prema euharistiji koja je izvor i smisao ne samo svećeničkog reda nego svih poziva. Sabrani ovdje pred Gospodinom želimo moliti da svaki čovjek otkrije kako je »dar za novi svijet«, da otkrije svoj osobni poziv te odgovorivši velikodušno dade doprinos za obnovu svijeta“, rekao je đakovačko-osječki nadbiskup u miru, mons. Marin Srakić predvodeći 13. travnja u osječkoj konkatedrali Sv. Petra i Pavla Misu večere Gospodnje, s obredom pranja nogu i prijenosom Oltarskog Sakramenta.

  Pročitaj više
 • Cvjetnica u osječkoj konkatedrali

  Cvjetnica u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - Đakovačko-osječki nadbiskup u miru, Marin Srakić blagoslovio je na Cvjetnicu - Nedjelju Muke Gospodnje 9. travnja maslinove grančice ispred osječke konkatedrale Sv. Petra i Pavla, sudjelovao u procesiji te predvodio misno slavlje, tijekom kojega je Mješoviti konkatedralni zbor pjevao Muku po Mateju. U koncelebraciji je bio kancelar Đakovačko-osječke nadbiskupije, vlč. Robert Jugović, domaći župnik, mons. Adam Bernatović, svećenik u miru, vlč. Vladimir Mikrut i župni vikar Stjepan Matezović.

  Pročitaj više
 • Uskrs u osječkoj konkatedrali

  Uskrs u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - »Krist nam je svojim uskrsnućem donio slobodu, izveo nas na čistinu istine, osigurao nam željeni mir, pobjedu i radost. Zato je Uskrs blagdan slobode, istine, mira, pobjede i veselja“, rekao je đakovačko-osječki nadbiskup u miru, mons. Marin Srakić, predvodeći 16. travnja misno slavlje u svetkovini Uskrsa u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla.

  Sve uskrsne čestitke mogle bi se staviti pod jedan zajednički nazivnik – mir, sve što u životu tražimo, za čime težimo, sve se svodi na miru koji proživljavamo u našoj nutrini, rekao je nadbiskup Srakić uvodeći u misno slavlje, koje je započeo obredom škopljenja, rekavši: „Ta voda koju smo noćas blagoslovili simbol je naše smrti i života, smrti grijehu i života u Kristu Gospodinu. U nju smo uronjeni, iz nje smo izišli kao djeca Božja.“

  Pročitaj više
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Župne obavijesti

DRUGA USKRSNA – MLADI USKRS – DAN SVETE KRIZME - NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA  -  23. travnja 2017.

Danas je krizma u župi. Mladih, drugih razreda srednje škole naše župe primit će sakrament Svete krizme ili potvrde pod misom u 9,00 sati koju predvodi nadbiskup i metropolit mons. dr. Đuro Hranić.
Opečaćeni darom Duha Svetoga postaju zreli kršćani. Čestitamo i želimo da ustrajno svjedoče svoju vjeru.
Nedjelja Božanskog milosrđa – danas možemo zadobiti potpuni ili djelomični oprost. Za potpuni oprost, uz prethodnu sakramentalnu ispovijed, sv. pričest te molitvu na nakanu Sv. oca, potrebno je u bilo kojoj crkvi sudjelovati u pobožnosti u čast Božanskog milosrđa pred Presvetim (izloženim ili u tabernakulu), kajući se iskreno za sve svoje grijehe ili izmoliti Vjerovanje i Očenaš, dodajući zaziv: Isuse milosrđe, uzdam se u te! Za djelomičan oprost potrebno je da vjernik upravi milosrdnom Isusu neki od pobožnih zaziva koji su od Crkve odobreni za javnu pobožnost.
Svete mise su: u 6,30 sati; u 9,00 sati svečana sveta misa pod kojom će se podijeliti sakrament svete krizme; 11,30 i večernja u 18,30 sati.

Misli uz današnje evanđelje. (Iv. 20,19-31)
Ivanovo evanđelje donosi izvještaj kako su Isusovi učenici bili zajedno nakon njegove smrti i uskrsnuća i tada se Isusu iznenada pojavljuje među njima. Pozdravio ih je «Mira vama!». Iznenađeni, nisu mogli vjerovati vlastitim očima. Zato im je pokazao probodene ruke i rebra  te oni povjerovaše.
Toma nije bio s njima. Puni oduševljenja, govorili su mu što se dogodilo, ali on im nije vjerovao. Želi sam vidjeti Isusa, opipati ga, i tako se osvjedočiti.
Nakon tjedan dana Isus se ponovno pojavio. Toma je s njima. Više nije bilo uzmaka. Pozvan je da ostvari ono što je prije govorio. Sam Isus ga poziva da se svojim prstima osvjedoči o istinitosti njegove prisutnosti. Tomine sumnje nestaju i on skrušeno ispovijeda svoju vjeru u Isusa uskrsloga.

1.KALENDAR KROZ TJEDAN

utorak,25. travnja 2017. Sv. Marko, Evanđelist, Blagoslov žita iza večernje mise.
četvrtak,27. travnja 2017. Bl. Ozana Kotorska, dj.
subota,29. travnja 2017. Sv. Katarina Sijenska, dj. i nauč. suzaštitnica Europe
nedjelja,30. svibnja 2017. TREĆA USKRSNA – SUSRET HKM – i U VUKOVARU Svete mise su: u 6,30 sati; 8,30;  svečana u 10,00 sati; 11,30 sati i večernja u 18,30 sati.

2.ZAHVALA ZA OVOGODIŠNJE KRIZMENIKE
Veliku zahvalu i zasluge za ovogodišnje krizmenike zaslužuju njihovi roditelji koji su im podarili vjeru i pratili ih do ovoga dana njihove vjerske punoljetnosti, zrelosti. Pratite ih svojim molitvama i poticajima i dalje. Također hvala i njihovim školskim vjeroučiteljima koji su ih kroz deset godina školskog vjeronauka upoznavali s vjerom. Posebno hvala onima koji su kroz ovu školsku godinu vodili naše krizmenike u župnoj katehezi i uložili puno truda a to su: vlč. Stjepan, župni vikar, vlč. Matej, pastoralni suradnik i Dino Pašalić, vjeroučitelj i župnik, Hvala vam.

3.SUSRETI U ŽUPI
Redoviti tjedni susreti u župi: pjevača, čitača, ministranata, biblijski sat, mladi, studenti, Marijina legija i ostale skupine i udruge održavaju se prema ustaljenom rasporedu.

4.TRODNEVNA DUHOVNA PRIPRAVA ZA PRVOPRIČESNIKE
Najavljujemo trodnevnicu za prvopričesnike bit će u srijedu, četvrtak i petak idućega tjedna u 18,30 sati. Dakle 3., 4., i 5., svibnja. Prvopričesnici trebaju doći pola sata prije mise. Pozivamo roditelje da svakako budu sudionici trodnevne duhovne pripreme jer će i sami  u njoj sudjelovati. Prvi dan će svetom vodom načiniti znak križa na čelu svog djeteta u znak sjećanja na njegovo krštenje. Drugi dan će dijete zatražiti oprost od svojih roditelja a treći dan će roditelji predati krunicu i uspomenu na prvu Pričest kao znak moljenja i primanja Isusa u svetoj pričesti.
.
5.SVETA KRIZMA I PRVA PRIČEST U ŽUPI
Sveta krizma u župi bit će na drugu vazmenu nedjelju, na Mladi Uskrs, 23. travnja 2017. godine u 9,00 sati, a Prva Pričest na četvrtu vazmenu nedjelju, 7. svibnja 2017. godine u 9,00 sati.

6.TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK
Novi ciklus tečaja priprave za brak započinje u utorak, 2. svibnja 2017. u 19,00 sati u našem Pastoralnom centru iza konkatedrale i traje još dva ponedjeljka i utorka u isto vrijeme. Prijave prije prvog predavanja. Tečaj započinje u utorak a ne u ponedjeljak kako je to uobičajeno, zato što je u ponedjeljak prvi svibanj.

7.SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI U VUKOVARU
Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se u Vukovaru 29 i 30.IV.2017. Obitelji koje su se prijavile da će udomiti mlade mogu ih očekivati u subotu 29. travnja oko 14 sati, doći po njih ispred Pastoralnog centra, ponuditi im neku okrepu, smjestiti ih i oko 16 sati dopratiti ih do konkatedrale gdje će se odvijati zajednički program na kojem možete ostati. Program se odvija od 16 do 21 sati u župi. Nakon druženja na trgu Ivana Pavla II mladi odlaze u obitelji gdje će večerati i prenoćiti. Ako niste na programu dođite po njih.  Ujutro iza doručka, oko 7 sati kreće se za Vukovar. Hvala Vama koji ste primili mlade u svoj dom.

8.SASTANAK ŽP I ŽEV-a
Sastanak Župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća održat će se u utorak, 25. travnja 2017. godine u 19,30 sati. Molimo sve članove da se odazovu na ovaj sastanak na kojem će biti govora o Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru te dočeku mladih koji će biti gosti naše župe.

9.ŽUPNA KATEHEZA ZA OSTALE RAZREDE - SRIJEDOM
Župna kateheza za učenike prvog, drugog, četvrtog, petog, šestog i sedmog razreda prestaje, a nastavit će se nakon Uskrsa. Kada, biti ćete obaviješteni.

10.ŽUPNA KATEHEZA ZA PRVOPRIČESNIKE
Župna kateheza za prvopričesnike održava se petkom po slijedećem rasporedu:
- OŠ V. Becića, u 9,00 ili 16,00 sati.
- OŠ I. Filipovića, u 9,00 ili 16,00 sati
- OŠ Sv. Ane, OŠ F. Krežme i OŠ A. Mihanovića uvijek u 16,00 sati.

11.ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – OSMI RAZREDI
Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje održavat će se svakog mjeseca u 19,30 sati i to po školama. Dolazite na Križni put i na uskrsnu ispovijed. Kateheza se nastavlja:
- srijeda,     3. V. 2017. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.
- četvrtak,   4. V. 2017. bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.
- petak,       5. V. 2017. bivši polaznici OŠ Vl. Beci

12.ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – PRVI SREDNJE
Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje prvog razreda srednje škole održavat će se jedanput mjesečno u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine.  Dolazite na križni put i na uskrsnu ispovijed. Kateheza se nastavlja:
- srijeda,   10. V. 2017. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.
- četvrtak, 11. V. 2017. bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.
- petak,     12. V. 2017. bivši polaznici OŠ Vl. Beci

13.ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – DRUGI SREDNJE
Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje drugog razreda srednje škole održavat će se dvaput mjesečno u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine. Evo rasporeda:
- srijeda, 17.V. 2017. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.
- četvrtak,18.V. 2017.  bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.
- petak,    19.V. 2017. bivši polaznici OŠ Vl. Becića.

14.SVEĆENIK U BOLNICI
Svećenik koji je zadužen za bolnicu je pater Marek koji obilazi pojedine odjele u bolnici, tako da se bolesnici koji to žele mogu ispovijedati. Također se može svećenik pozvati i telefonom i to 091 4600434.

15.PAZITELJI KONKATEDRALE
Pozivam sve osobe koje su na sebe preuzeli obvezu da budu pazitelji konkatedrale da se drže svoga rasporeda. Crkva će biti otvorena od 8 do 19 sati, jedino ponedjeljkom od 8 do 12 sati je čišćenje katedrale, radi toga je zatvorena.

16. DONESITE OBITELJSKI KARTON
Ako još niste predali vaš OBITELJSKI KARTON učinite to što prije. Želja nam je da što više obiteljskih podataka unesemo u vaš karton. Ako ga nemate, obiteljski karton možete dobiti u župnom uredu. Hvala vam.

17.ZAHVALA
Hvala svima koji su pridonijeli svojim prilogom za potrebe župe i župne crkve. Potičem župljane koji to do sada nisu učinili. Molimo sve obitelji koje žive u župi, a nisu prijavljene, da to učine.   

18. TISAK  
Glas Koncila, Župne obavijesti, Moj molitvenik.

19.KRŠTENI – VJENČANI - UMRLI
Crkveno vjenčani: 21.IV.2017. Domagoj Ćosić iz Zagreba i Nina Pašalić iz Osijeka.
22.IV.2017. Antonio Veber iz Mece i Maja Srakić iz Ladimirevaca; Bruno Vračić iz Petrijevaca i Ivana Grigić iz Osijeka; Goran Ceronja iz Osijeka i Ivana Jurišić iz Vukovara.
Crkveno ukopani: 20.IV.2017. Zlata Jakšić(1946.).
 
SVETE MISE  od 23. do 30. IV. 2017. godine

nedjelja,23. travnja 2017. DRUGA USKRSNUĆA – MLADI USKRS
NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA – SLAVLJE SVETE KRIZME U ŽUPI
+ Đuro Zečević  – 6,30 sati
PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 9,00 sati
+ Đuro Farkaš i pok. iz ob. Farkaš i Zdravčević - 11,30 sati
+ Ante, Zlata, Dubravka i Branka Krišković - 18,30 sati

ponedjeljak,24. travnja 2017.
+ Dobroslav Makarun i pok. iz ob. Makarun – 7,00 sati
+ Ante-Tonči Bogdan i pok. iz ob. Bogdan i Seligman – 18,30 sati
+ Katica Vračić, prva misa – 18,30 sati

utorak,25. travnja 2017.
+ Ivo Aščić  - 7,00 sati
+ Eugen, Mato i Dragutin - 18,30 sati
+ Marko Tomić, svećenik – 18,30 sati

srijeda,26. travnja 2017.
+ Ivica Tomić - 7,00 sati
+ Franjo Steiner - 18,30 sati
+ Katica i Milan Marko – 18,30 sati
 
četvrtak,27. travnja 2017.
+ Ana Brlek i pok. iz ob. Brlek - 7,00 sati
+ Ivo Bogdanić i pok. Anica Babić - 18,30 sati
+ iz ob. Šakota – 18,30 sati

petak,28. travnja 2017.
na naknau  - 7,00 sati
+ Tomislav Pastuović – 18,30 sati
+ Anica Arsenović – 18,30 sati

subota,29. travnja 2017.
+ Bruno Erhardt - 7,00 sati
+ Marija-Zdenka i Josip Pavošević - 7,00 sati
+ Mara Pavlović – 7,00 sati
 
nedjelja,30. travnja 2017. TREĆA USKRSNUĆA – SUSRET HKM-i U VUKOVARU
+ Zdravko Brođanac i pok. iz ob. Brođanac – 6,30 sati
+ Stanko, Marija i Ivan Boras - 8,30 sati
+ Irena i Franjo Ernct i Ana i Janoš Toth – 8,30 sati
+ Elizabeta i Josip Merda i pok. iz ob. Merda – 11,30 sati
PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 10,00 sati
+ iz ob. Zdravčević  - 18,30 sati

Stjepan Matezović, župni vikar
Matej Glavica, pastoralni suradnik                                      
mons. Adam Bernatović, župnik
 
KRIZMANICI 2016./2017.
Župa Sv. Petra i Pavla, apostola, Osijek I

Bivša škola Sv. Ane i I. Filipovića
Vjeroučitelj: vlč. Stjepan Matezović

1.Barbara Barišić
2.Zvonimir Bognar
3.Luka Brezničar
4.Ana Bula
5.Fran Bušić
6.Barbara Čatić
7.Jana Doležal
8.Dora Doležal
9.Marko Iža
10.Tomislav Jurić
11.Adrian Kožić
12.Anton Lončarić
13.Patrik Lončarić
14.Roberto – Carlos Matanović
15.Simon Mućaj
16.Katarina Sesar
17.Iva Sušilović
18.Juraj Šrepfler
19.Laura Tomas
20.Mario Voldin
21.Karla Binder
22.Nikolina Čombor
23.Lea Dmitrić
24.Brigita Dodig
25.Mateo Hajduković
26.Katarina Ivezić
27.Marijan Kordun
28.Ariana Lazarević
29.Stjepan Lulić
30.Patricija Majić
31.Denis Marschhauser
32.Lidija (Ana) Nađ
33.Hrvoje Nikolić
34.Lorena (Đurđica) Periš
35.Sara Salopek
36.Lorena (Tomislava) Škorić
37.Patricia Tomas
38.Ena Spremo
39.Frane Šabić
40.Aria Cvitanović  
41.Iva Tolić
42.Zvonko Hojsak

Bivša škola V. Becića
Vjeroučitelj: vlč. Matej Glavica

1.Žana Belošević
2.Mihaela Bičvić
3.Nikolina Bošnjaković
4.Filip Hofer
5.Lovro Ivančić
6.Ana Karin
7.Nika Kovačević
8.Lucija Križek  
9.Marin Lasić
10.Ivana Lozančić
11.Moreno Mak  
12.Luka Mihaljević
13.Dominik Peter
14.Elizabeta Pinotić
15.Marko Radoš
16.Denis Rajndl
17.Jakov Rastija
18.Magdalena Runje
19.Daniela Stanić
20.Bruno Šarić
21.Mihael Šarić
22.Sara Šoš
23.Antonio Šušovček
24.Leon Vorkapić
25.Iva Vuica  
26.Filip Zaharčev
27. Karlo Radeljić

Bivša škola F. Krežme i A. Mihanovića
Vjeroučitelj: Dino Pašalić

1.Iva Anušić
2.Barbara Bačun
3.Borna Bengez
4.Borna Dafish
5.Borna Debeljak
6.Dominik Grgić
7.Paulina Habuš
8.Andrej Hengl
9.Dora Jurković
10.Nives Klasan
11.Lana Kozmar
12.Hana Marković
13.Lucija Nikić
14.Mateja Nikolić
15.Vlatka Perković
16.Roko Juraj Rosso
17.Ema Šibila
18.Ivana Šimić
19.Gabrijela Tomaz
20.Paula Žeravica
21.Maja Cebić
22.Sara Kufner
23.Sara Muharemi
24.Anja Soldo
25.Josipa Svetina
26.Marijana Matea Štrbac
27.Damir Šustić
28. Karla Vojedilov
29.  Mia Vuksanić
30. Roko Barbić
31. Paula Bašica
32. Anamaria Horvat
33. Matea Škojo

Ukupno: 102 krizmanika

Lokacija župe

Adresa i radno vrijeme

Župni ured Sv. Petra i Pavla Apostola, Osijek
Pavla Pejačevića 1
31000 OSIJEK

T:(031) 310-020
F:(031) 310-022
M:zupa@svpetaripavao.hr
W:www.svpetaripavao.hr

Radnim danom: 8-12 sati i 15-18 sati
Subotom: samo 8-12 sati

Kroz srpanj i kolovoz: 16-18 sati; subotom: 11-12 sati

Statistika posjeta

Danas230
Jučer434
Ovaj mjesec18265
Ukupno4553495

Trenutno online

3
posjetitelja

Petak, 28 Travanj 2017 12:17