Župa sv. Petra i Pavla, apostola, Osijek

 • Svetkovina Tijelova u osječkoj konkatedrali

  Svetkovina Tijelova u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - Misnim slavljem u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla te procesijom s Presvetim Oltarskim Sakramentom, koje je predvodio đakovačko-osječki nadbiskup u miru Marin Srakić, proslavljena je 15. lipnja 2017. svetkovina Tijela i Krvi Kristove.
  „Ono što nismo mogli punim sjajem i s punim oduškom slaviti na Veliki četvrtak, to slavimo danas prema običaju koji seže duboko u srednji vijek. Crkva je osjetila potrebu da svečanije proslavi Onoga koji je ostao među nama pod prilikama kruha i vina“, istaknuo je nadbiskup Marin uvodeći u misno slavlje, a zatim je rekao: „Na Tijelovo imamo posebnost - da Isusa koji, možemo čak reći, „čami“ u tabernakulu ponesemo našim ulicama, gradovima, trgovima i tako mu afirmiramo njegovo građansko pravo.“ U koncelebraciji je bio domaći župnik i dekan Osječkog zapadnog dekanata, mons. Adam Bernatović, župni vikar Stjepan Matezović, pastoralni suradnik Matej Glavica te tajnik Nadbiskupskog ordinarijata Dario Hrga, a liturgijsko pjevanje tijekom mise i procesije animirao je Mješoviti konkatedralni zbor pod vodstvom s. Branke Čutura, uz orguljsku pratnju Dalibora Ratića.

  Pročitaj više
 • DAN PRVE SVETE PRIČESTI U KONKATEDRALI

  DAN PRVE SVETE PRIČESTI U KONKATEDRALI

  U nedjelju, 7. svibnja 2017. ulazna procesija kroz našu konkatedralu označila je da je ta nedjelja veliki dan za našu župnu zajednicu. Prema oltaru putilo se 98– ero ovogodišnjih prvopričesnika zajedno sa svojim roditeljima i svećenicima. Na misnom slavlju u 9,00h koju je predvodio domaći župnik mons. Adam Bernatović prvopričesnici su po prvi puta primili Isusa, prisutnog u otajstvu Kruha, u svoju dušu i tijelo. Slavlje su u potpunosti animirali prvopričesnici i njihovi roditelji uz vodstvo s. Branke, svećenika, kateheta i vjeroučiteljica. Prigodnu propovijed izrekao je pastoralni suradnik naše župe vlč. Matej Glavica. Sve nas je na lijep i pristupačan način pozvao na slušaje glasa Dobrog Pastira Isusa. U trenutku podjeljivanja Svete Pričesti naši prvopričesnici su pristupili župniku i po prvi puta primili Tijelo Isusovo.

  Pročitaj više
 • MISA ZAHVALNICA UZ KRAJ ŠKOLSKE GODINE – SVETKOVINA DUHOVA

  MISA ZAHVALNICA UZ KRAJ ŠKOLSKE GODINE – SVETKOVINA DUHOVA

  Na svetkovinu Duhova, nedjelje Pedesetnice, 4. lipnja, uz redoviti nedjeljni raspored svetih misa, u 8,30 sati održana je misa zahvalnica za kraj školske godine osnovnih i srednjih škola. Uz učenike iz škola koje su na području naše župe prisutni su bili i njihovi roditelji, nastavnici, vjeroučitelji i ravnatelji. Svetu je misu predvodio naš kapelan vlč. Stjepan Matezović uz animiranje našeg župnog dječjeg zbora i ostalih učenika koje su animirali naši vjeroučitelji. Zahvala svim ravnateljima, učiteljima i vjeroučiteljima koji su bili prisutni na ovoj svetoj misi zahvalnici, kao i svima za sav trud oko prenošenja znanja i vjere našoj djeci. Hvala i svim roditeljima koji se trude oko svoje djece i potiču ih da kao školarci budu aktivni sudionici naše župne zajednice, te kao vjernici budu prisutni na nedjeljnim euharistijskim slavljima.

  Pročitaj više
 • DAN SAKRAMENTA SVETE POTVRDE U KONKATEDRALI

  DAN SAKRAMENTA SVETE POTVRDE U KONKATEDRALI

  U nedjelju, 23. travnja 2017., na Drugu vazmenu nedjelju i nedjelju Božanskog milosrđa u konkatedralnoj župi sv. Petra i Pavla bilo je slavlje sakramenta Svete Potvrde. Na euharistijskom slavlju u 9,00h đakovačko – osječki nadbiskup mons. Đuro Hranić podijelio je sakrament Svete Potvrde ovogodišnjim krizmanicama i krizmanicima, mladićima i djevojkama drugog razreda srednjih škola. Na početku misnog slavlja nadbiskupu je izrazio dobrodošlicu domaći župnik mons. Adam Bernatović, a u ime krizmanika riječ pozdrava uputio je i jedan od krizmanika. Započinjući misno slavlje, nadbiskup je zahvalio na riječima pozdrava i dobrodošlice i pozvao sve prisutne, a na poseban način krizmanike, njihove kumove i roditelje, na sabranost i svijest o snazi Božje ljubavi i milosrđa prisutnoj u životima svakoga tko mu se otvori.  Nadbiskup se u propovijedi na poseban način obratio krizmanicima gdje im je naglasio kako se nalaze u životnom razdoblju u kojemu od djece postaju zrele odrasle osobe sklone, poput Tome, staviti u pitanje sve naslijeđene autoritete od roditelja, profesora, Crkve. Rekao je kako su u fazi oblikovanja svoga vlastitog identitet kada prihvaćaju samo ono u što sami postaju uvjereni. U nastavku slavlja, zazivajući silu Duha Svetoga, polažući ruke na ovogodišnje krizmanike te mazanjem svetom krizmom nadbiskup je podijelio sakrament svete Potvrde. 

  Pročitaj više
 • SHKM 2017 – naši mladi na središnjem susretu u Vukovaru

  SHKM 2017 – naši mladi na središnjem susretu u Vukovaru

  Stotini mladih domaćina u osječkoj konkatedralnoj župi na prvome danu SHKM-a 29. travnja pridružilo se 380 mladih hodočasnika iz Župe Muke Isusove iz Zagreba (Vukomerec), skupina mladih iz Centra za odgoj i obrazovanje iz Zagreba (Dubrava) s pastoralnim suradnikom vlč. Anđelom Malyjem, mladi Župe sv. Ivana, ap. iz Mostara sa župnikom don Mladenom Šutalom te velika skupina mladih iz Grudskog dekanata u BiH, iz župa Ružići, Drinovci, Gorica - Sovići i Tihaljina. Zajedno s mladima u župu je došao biti dionikom programa i splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić.

  Pročitaj više
 • DUHOVSKO BDIJENJE UOČI SVETKOVINE DUHOVA

  DUHOVSKO BDIJENJE UOČI SVETKOVINE DUHOVA

  Subota uoči svetkovine Duhova, nedjelje Pedesetnice vjernici se okupljaju u svojim crkvama na molitveno bdijenje. Bdijenje, latinski vigilija, znači budan. To je dan, odnosno noć uoči neke svetkovine kada vjernici, pripravljajući se za svetkovinu, bdiju i pritom čitaju ulomke iz Svetog Pisma, psalme i u tišini mole. Tako se i naša župna zajednica okupila na bdijenje ove subote, 3. lipnja u 20,00 sati na duhovsko bdijenje. Bdijenje je predvodio naš župnik preč. Adam Bernatović u zajedništvu sa kapelanom i pastoralnim suradnikom naše župe. U zajedništvu u molitvi i pjesmi, te prigodnom propovijedi, kao nekoć zajednica apostola, molili smo za snagu Duha Svetoga i zahvaljivali za primljene darova toga istoga Duha.

  Pročitaj više
 • ZLATNA HARFA 2017. – Zapadni Osječki dekanat

  ZLATNA HARFA 2017. – Zapadni Osječki dekanat

  Smotra dječjih crkvenih zborova - Zlatna harfa - Osječkog zapadnog dekanata održana je dana 27.5. 2017. u Institutu za novu evangelizaciju "Ivan Pavao II." Vikarijatu u Osijeku, na temu: KLIČITE BOGU GLASOM RADOSNIM!
  Već na samom početku susreta odjeknula je radosna pjesma, molitva i kliktaj svome Bogu iz dvjestotinjak dječjih srdaca . Prvi dio susreta je bila Služba riječi, koju je uz svećenike vlč. Ivicu Rebića, prof. Stjepana Radića, prof .Borisa Vulića i vlč. Stjepana Matezovića, predvodio mons. Adam Bernatović, dekan i župnik župe sv. Petra i Pavla ap. u Osijeku. U vrlo lijepoj propovijedi istaknuo je Isusove riječi iz naviještenog Evanđelja - Ištite i primit ćete da radost vaša bude potpuna- Razložio je djeci i svima prisutnima kako smo mi Crkva moliteljica i da svaki puta kad god dolazimo na sv. Misu donosimo sebe Isusu , a kada primimo misni blagoslov, naše je srce obdareno još više od onoga što smo mi donijeli. To nam želi dati Isus! Zahvalio je djeci i roditeljima na radosnom i vjernom sudjelovanju i slavljenju Gospodina u našim zborovima. Pozvao ih je da uvijek imaju pred očima cilj svoga dolaženja i pjevanja a to je Isus. Rekao je: „Tko Isusa ne vidi ispred sebe – odustaje! Mi znamo prema komu idemo i zato smo tu, ne odustajemo pa i onda kada nailazimo na poteškoće. Putujemo prema Onomu koji je ispred nas. Uvijek gledajte taj cilj. Zato trčite i pjevajte za Isusa Krista!“

  Pročitaj više
 • Marijanski zavjet za domovinu u konkatedrali

  Marijanski zavjet za domovinu u konkatedrali

  U nedjelju, 11. lipnja, na svetkovinu Presvetog Trojstva, misom u 8,30h, na kojoj su sudjelovali hodočasnici i organizatori Marijanskog zavjeta za domovinu, krenula je glavna ruta spomenutoga zavjeta. Kapelan vlč. Stjepan Matezović predvodio je misno slavlje, a riječi dobrodošlice, pozdrava i želje za blagoslovljenim danima hoda i molitve uputio je svim sudionicima zavjeta domaći župnik mons. Adam Bernatović. Nakon misnog slavlja na blagdan Presvetog Trojstva u konkatedrali, hodočasnici su krenuli prema Aljmašu.

  Pročitaj više
 • PROSLAVA PETROVA

  PROSLAVA PETROVA

  Sveti Petar i Pavao, apostoli, zaštitnici župe, župne crkve i grada Osijeka.
  Svete mise su: u 6,30 sati; u 8,30 sati; župna u 10,00 sati; u 11,30 sati i večernja sveta misa u 18,30 sati koju predvodi jedan od biskupa, uz sudjelovanje biskupa metropolije, svećenika grada Osijeka, gradonačelnika i njegovih suradnika. Dođimo na večernju misu proslaviti naše zaštitnike i moliti njihov zagovor za župu i grad.

  Pročitaj više
 • Misa zahvalnica uz kraj akademske godine 2016./2017.

  Misa zahvalnica uz kraj akademske godine 2016./2017.

  Misa zahvalnica na kraju akademske godine 2015./2016. za Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku slavila se u nedjelju 11. lipnja u konkatedrali sv. Petra i Pavla, apostola u Osijeku, na svetkovinu Presvetog Trojstva. Euharistijsko slavlje predvodio je mons. Vladimir Dugalić, biskupski vikar za pastoral grada Osijeka i predstojnik Instituta za novu evangelizaciju "Sveti Ivan Pavao II.“. Uz brojne studente, svečanoj misi prisustvovali su pojedini profesori i asistenti. Uz mons. Dugalića misno slavlje su koncelebrirali mons. Adam Bernatović, p. Arkadiusz Krasicki, studentski kapelan, prof. Grgo Grbešić, prodekan KBF-a u Đakovu.

  Pročitaj više
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Župne obavijesti

DVANAESTA NEDJELJA KROZ GODINU - 25. lipnja 2017.
Danas je dvanaesta nedjelja kroz godinu. Svete mise su: u 6,30 sati; u 8,30 sati; u 10,00 sati; potom u 11,30 sati i večernja u 18,30 sati.

Misli uz današnje evanđelje. (Mt. 10, 26-33)
Današnje bi evanđelje trebali jako dobro i slušati i čuti! Tiče se svakoga od nas, jer je svatko nekome poslan biti zraka Kristove svjetlosti i dobrote. Roditelji djeci i djeca roditeljima. Učitelji i profesori učenicima i studentima, a ovi njima. Svećenici vjernicima i vjernici svećenicima!
Isus ovdje tri put ponavlja: “Ne boje se!“ Ni pred zidinama zla, ni pred bezdanima tame, ni pred užasom grijeha – ne bojte se! Ta svjetlost je jača od tame; dobrota od zla; istina od laži. Povijest i vrijeme nestaju, a vječnost ostaje!...Nije zaboravio napomenuti: „Bojte se onoga koji može i dušu i tijelo pogubiti u paklu“. Drugim riječima – uči nas biti odanima! Njemu! Njegovu Bogu! Evanđelju! I Crkvi Božjoj!

1.KALENDAR KROZ TJEDAN
ponedjeljak,26. lipnja 2017. Početak trodnevnice za Petrovo
utorak,27. lipnja 2017. Sv. Ladislav
srijeda,28. lipnja 2017. Sv. Irenej, b. i muč.
četvrtak,29. lipnja 2017. SVETI PETAR I PAVAO, apostoli, zaštitnici župe, župne crkve i grada Osijeka, svetkovina.
Svete mise su: u 6,30 sati; u 8,30 sati; 10,00 sati; potom u 11,30 sati i večernja u 18,30 sati koju će predvoditi sisački biskup mons. Vlado Košić, uz sudjelovanje svih biskupa metropolije, svećenika i čelnika grada Osijeka. Dođimo i na večernju misu proslaviti naše zaštitnike i molit njihov zagovor za župu i grad
petak,30. lipnja 2017. Sv. Rimski prvomučenici
subota,01. srpnja 2017. Prva subota
nedjelja,02. srpnja 2017. TRINAESTA NEDJELJA KROZ GODINU
Svete mise su: u 7,00 sati; 8,30 sati; 10,00 sati i večernja u 18,30 sati.

2.PROSLAVA TIJELOVA – ZAHVALA
Svečano smo proslavili svetkovinu Tijelova. Posebno smo zahvalni za večernju svetu misu koja je bila svečana, nakon koje smo imali tijelovsku procesiju. Veliki broj vjernika je sudjelovao kako na misi tako i u procesiji. Hvala onima koji su se angažirali da sve protekne tako lijepo, od okićene i uređene crkve, pjevanja. asistencije, aktivnih sudionika u procesiji a posebno onima koji su uložili dosta truda da urede četiri sjenice oko naše crkve. Ne možemo nabrajati sve sudionike poimence, svima hvala!

3.SVETE MISE NEDJELJOM I RADNIM DANOM
Od 1. srpnja svete mise svakodnevno su u 18,30 , subotom u 7 sati ujutro a nedjeljom u 7,00; 8,30; 10,00 i 18,30 sati.
4.LJETNO RADNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA
Od 1. srpnja 2017. godine započinjemo sa skraćenim ljetnim radnim vremenom župnog ureda. Kroz srpanj i kolovoz župni ured radi radnim danom od 16 do 18 sati, a subotom od 11 do 12 sati. Za hitne slučajeve na raspolaganju smo uvijek.

5.TRODNEVNICA ZA PETROVO
Da bi se što bolje pripremili za blagdan zaštitnika župe, župne crkve i grada, imat ćemo trodnevnicu. Početak trodnevnice je u ponedjeljak, 26.VI. uz večernju svetu misu u sati, te u utorak i srijedu, također uz večernju svetu misu.

6.PROSLAVA PETROVA
Sveti Petar i Pavao, apostoli, zaštitnici župe, župne crkve i grada Osijeka.
Svete mise su: u 6,30 sati; u 8,30 sati; župna u 10,00 sati; u 11,30 sati i večernja sveta misa u 18,30 sati koju predvodi sisački biskup, mons. Vlado Košić, uz sudjelovanje biskupa metropolije, svećenika grada Osijeka, gradonačelnika, župana i njegovih suradnika. Dođimo na večernju misu proslaviti naše zaštitnike i moliti njihov zagovor za župu i grad.

7.REĐENJE U ĐAKOVO
Polaganjem ruku i posvetnom molitvom mons. Đure Hranića, nadbiskupa i metropolita, bit će petorica đakona zaređeni za svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije u katedrali-bazilici sv. Petra u Đakovu, na svetkovinu apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla, 29. lipnja 2017. godine. Vrijeme misnog slavlja u 10,30 sati.

8. PERSONALNE PROMJENE U ŽUPI
Dekretom nadbiskupskog ordinarijata u Đakovu od 29. svibnja 2017. godine, broj:582 /2017. godine, vlč. Stjepan Matezović, razriješen je službe župnog vikara u Osijeku 1., od 30. lipnja 2017.godine i upućen na poslijediplomski studij iz područja duhovnosti na Papinsko sveučilište Gregoriana. Velečasnom Stjepanu, u ime cijele župske zajednice i svoje osobno ime, zahvaljujem za sve ono što je kroz godinu dana, rada i djelovanja učinio za život, rast i napredak ove župske zajednice. Hvala mu, uz obećanje da ćemo ga pratiti molitvama u njegovom poslijediplomskom studiju u Rimu, želeći s njime i dalje ostati povezani.

9.MINISTRANTI I PJEVAČICE NA MORU
Trideset ministranta i pjevačica naše župe odlazi na more u Zaton od 25. srpnja do 2. kolovoza 2014. godine. Odlazak je u utorak, 25 srpnja u jutarnjim satima, oko 5 sati autobusom ispred župnog ureda. Svaki sudionik sa sobom treba ponijeti 2 plahte, jastučnicu i ručnike te ono najpotrebnije za higijenu. U ponedjeljak prije polaska, 24 srpnja navečer u 19,00 sati kratak sastanak sa onima koji idu na more.

10.BLAGOSLOV ROKOVE CRKVE
Tijekom ovih godina završena je obnova crkva Sv. Roka u Strossmayerovoj ulici koja će biti blagoslovljena 16. kolovoza, na blagdan svetog Roka, i tako će se ponovo otvorena za službu Božju. Ovim želimo obavijestiti sve vjernike i štovatelje svetog Roka da se toga dana okupimo u što većem broju. Crkvu će blagosloviti naš nadbiskup Đuro.

11.NATJEČAJ ZA DJEČAČKO I BOGOSLOVNO SJEMENIŠTE
Bliži se vrijeme upisa u srednje škole i na fakultete. Možda je Bog pokucao ili kuca na srca nekih mladića koji bi pošli putem svećeništva. Dječačko sjemenište u Zagrebu, za one koji su završili osmi razred, i veliko Bogoslovno sjemenište u Đakovu, za one koji su završili srednju školu, objavilo je natječaj za prijavu kandidata. Sve informacije možete dobiti u župnom uredu.

12.NATJEČAJ ZA STUDIJ TEOLOGIJE
Katolički bogoslovni fakultet u Đakovu objavio je natječaj za upis studenata. Svi koji su završili srednju školu a žele studirati teologiju, mogu se javiti u župni ured gdje će dobiti potrebne informacije.

13.SPASIMO VJERANU VID
I ove godine Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku završava kazališnu sezonu tradicionalnim i humanitarnim koncertom ''LIPANJSKA OPERNA NOĆ'' u ponedjeljak, 26. lipnja u 21 sat u dvorištu Kulturnog centra Eurodoma. Na preporuku preuzvišenog gospodina đakovačko-osječkog nadbiskupa, mons. dr. Đure Hranića, s kojim smo obavili razgovor, upoznali smo se s roditeljima osam i polgodišnjeg dječaka Vjerana Bezika iz Josipova kojemu je potrebna hitna operacija očiju. HNK u Osijeku poziva Vas da se u što Većem broju uključite u ovogodišnju humanitarnu akciju „SPASIMO VJERANU VID“.
Zahvaljujući Vama te Vašem angažmanu, ovog ćemo lipnja pomoći jednoj zaista potrebitoj obitelji. Vašu donaciju možete uplatiti na račun HNK u Osijeku otvoren kod Addiko bank IBAN HR 84 2500009-1102000707 ili na račun obitelji Bezik PBZ HR 1523400093100998488
Budite i Vi dio humanitarne akcije i glazbom pokrenite plemenitost u sebi!

14.SVEĆENIK BOLNICI
Svećenik koji je zadužen za bolnicu obilazi pojedine odjele u bolnici, tako da se bolesnici koji to žele mogu ispovijedati. Također se može svećenik pozvati i telefonom i to 091 4600434.

15.PAZITELJI KONKATEDRALE
Pozivam sve osobe koje su na sebe preuzeli obvezu da budu pazitelji konkatedrale da se drže svoga rasporeda. Crkva će biti otvorena od 8 do 19 sati, jedino ponedjeljkom od 8 do 12 sati je čišćenje katedrale, radi toga je zatvorena.

16. DONESITE OBITELJSKI KARTON
Ako još niste predali vaš OBITELJSKI KARTON učinite to što prije. Želja nam je da što više obiteljskih podataka unesemo u vaš karton. Ako ga nemate, obiteljski karton možete dobiti u župnom uredu. Hvala vam.

17. ZAHVALA
Hvala svima koji su pridonijeli svojim prilogom za potrebe župe i župne crkve. Potičem župljane koji to do sada nisu učinili. Molimo sve obitelji koje žive u župi, a nisu se prijavile, da to učine.

18. TISAK
Glas Koncila, Župne obavijesti, Moj molitvenik.

18.KRŠTENI – VJENČANI – UMRLI
Kršteni: 25.VI.2017. Mario Jozanović sin Maria Jozanovića i Marije r. Horvat.
Crkveno vjenčani: 24.VI.2017. Vedran Ištuk i Vedrana Miladić, oboje iz Osijeka; Matija Astaloš iz Osijeka i Nataša Katić iz Sarvaša.
Crkveno ukopani: 17.VI.2017. Ivan Jambrušić(1953.). 19.VI.2017. Marijana Bošnjak(194.). 27.VI. 2017. Anđelka Klarić r. Rabar(1939.).

SVETE MISE od 25.VI. do 2.VII. 2017. godine

nedjelja,25. lipnja 2017. DVANAESTA KROZ GODINU
+ iz ob. Lenđel i Franjić – 6,30 sati
+ - iz ob. Živković i Lino Steny - 8,30 sati
PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 10,00 sati
+ Mila Križanac – 11,30 sati
+ Biserka Maštrović i iz ob. Palinkaš - 18,30 sati

ponedjeljak,26. lipnja 2017. Početak trodnevnice za Petrovo
+ Ana i Petar Marušić – 7,00 sati
+ Vera i Slavko Babić – 18,30 sati
+ Marija Brkljač, prva misa – 18,30 sati

utorak,27. lipnja 2017. Sv. Ladislav
+ Goran Šegrt i pok. iz ob. Šegrt i Matić - 7,00 sati
+ Julijan Pejić i pok. iz ob. Horvat - 18,30 sati
+ Anđelka Klarić, prva misa – 18,30 sati

srijeda,28. lipnja 2017. Sv. Irenej, b. i muč.
+ Paulina i Ivica Herljević i pok. Iz ob. Herljević - 7,00 sati
+ Zlata i Petar Merčep - 18,30 sati
+ Marko i Ana Kuduz – 18,30 sati

četvrtak,29. lipnja 2017. Sv. Petar i Pavao Apostoli
+ Petar, Ana i Ivan Petko – 6,30 sati
+ iz ob. Fligić i Lidija Poulain - 8,30
PRO POPULO – ZA ŽUPLJANE – 10,00 sati
+ Petar, Franciska i Petar Šmit - 11,30 sati
+ Dario Hašperger i pok iz ob. Rauher - 18,30 sati

petak,30. lipnja 2017. Sv. Rimski Prvomučenici
+ iz ob. Bek - 7,00 sati
+ Vinka(ž) Šego– 18,30 sati
+ Mate Mikulandra – 18,30 sati

subota,1. srpnja 2017. Prva subota
+ Goran Dobrojević - 7,00 sati

nedjelja,2. srpnja 2017. TRINAESTA KROZ GODINU
+ Dragutin Ivanov i pok. iz ob. Marković i Vukušić – 7,00 sati
+ Edita Grašo - 8,30 sati
PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 10,00 sati
+ Zvonimir i Ivica Gvozdić - 18,30 sati

Matej Glavica, pastoralni suradnik
mons. Adam Bernatović, župnik

Lokacija župe

Adresa i radno vrijeme

Župni ured Sv. Petra i Pavla Apostola, Osijek
Pavla Pejačevića 1
31000 OSIJEK

T:(031) 310-020
F:(031) 310-022
M:zupa@svpetaripavao.hr
W:www.svpetaripavao.hr

Radnim danom: 8-12 sati i 15-18 sati
Subotom: samo 8-12 sati

Kroz srpanj i kolovoz: 16-18 sati; subotom: 11-12 sati

Statistika posjeta

Danas254
Jučer511
Ovaj mjesec11637
Ukupno4580646

Trenutno online

10
posjetitelja

Nedjelja, 25 Lipanj 2017 10:50