Župa sv. Petra i Pavla, apostola, Osijek

 • Hodočašće u devetnici Gospi Osječkoj

  Hodočašće u devetnici Gospi Osječkoj

  Osječke župe sa svojim župnim zborovima i ove godine, uoči proslave Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije hodočaste Gospi Osječkoj u franjevačku crkvu Sv. Križa u Tvrđi gdje uz marijansku pobožnost animiraju i slavljene večernje mise. Na blagdan sv. Andrije apostola, 30. studenog, na drugi dan devetnice hodočasničku crkvu s kipom Gospe Osječke pohodila je konkatedralna Župa sv. Petra i Pavla. Predvoditelj večernjeg euharistijskog slavlja župnik vikar Robert Almaši pozdravljajući hodočasnike rekao je kako „ nam je Isus ostavio svoje dragocjenije: svoju Krv i svoju Majku.

  Pročitaj više
 • Spomendan svete Cecilije

  Spomendan svete Cecilije

  Spomendan svete Cecilije, zaštitnice crkvene glazbe i liturgijskog pjevanja 22. studenog proslavilo je pet zborova konkatedralne Župe sv. Petra i Pavla u Osijeku.
  Svetoj misi prethodilo je prigodno predavanje svim članovima zborova i njihovim voditeljima na temu 50 godina od naputka Musicam sacram u kojem je župni vikar Robert Almaši razložio povijest razvoja i smjernice obnove liturgijske glazbe u sklopu liturgijske obnove II. vatikanskog sabora.

  Pročitaj više
 • Svečano božićno misno slavlje u osječkoj konkatedrali

  Svečano božićno misno slavlje u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - Đakovačko-osječki nadbiskup u miru, mons. Marin Srakić predvodio je 25. prosinca božićno misno slavlje u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla u Osijeku.
  Uz nadbiskupa suslavio je biskupski vikar za pastoral grada Osijeka mons. dr. Vladimir Dugalić, tajnik Nadbiskupskog ordinarijata Dario Hrga, umirovljeni svećenik Vladimir Mikrut, domaći župnik mons. Adam Bernatović, župni vikar Robert Almaši, a posluživao je đakon Ivan Kunčević.
  „I dok prebiremo po proteklim događajima i po sadašnjoj stvarnosti, u našoj duši odjekuju riječi anđeoske pjesme s betlehemskih poljana: Javljam Vam veliku radost - Danas vam se u gradu Davidovu rodio Spasitelj, Krist Gospodin. Tko nam je u ovom trenutku potrebniji negoli Spasitelj? Potreban nam je Spasitelj koga isti Izaija naziva Savjetnik čudesni, Bog silni, Otac vječni, Knez mira“, rekao je nadbiskup započinjući homiliju.

  Pročitaj više
 • VELIKO NADBISKUPIJSKO HODOČAŠĆE BL. ALOJZIJU STEPINCU U ZAGREB I KRAŠIĆ

  VELIKO NADBISKUPIJSKO HODOČAŠĆE BL. ALOJZIJU STEPINCU U ZAGREB I KRAŠIĆ

  Pođimo mu u pohod. U 2018. godini navršava se 120. obljetnica Blaženikova rođenja u Krašiću (1898.) i 20. obljetnica njegova proglašenja blaženim u Mariji Bistrici (1998.). Lijepa je to i povlaštena prigoda da mu kao nadbiskupijska zajednica Božjega naroda „pođemo u pohode“. Za tu smo prigodu u našem nadbiskupijskom kalendaru, kao i u svećeničkim dekanatskim koronama protekle jesni, već najavili održavanje zajedničkoga hodočašća bl. Alojziju u Zagreb i Krašić.

  Pročitaj više
 • TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK

  TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK

  Novi ciklus Tečaja priprave za brak započinje 29. siječnja 2018. u dvorani župe sv. Petra i Pavla ap. (iza konkatedrale). Predavanja počinju u 19,00 sati.

  Pročitaj više
 • Misno slavlje uz proslavu Dana grada Osijeka

  Misno slavlje uz proslavu Dana grada Osijeka

  OSIJEK (TU) - „Večeras smo ovdje kako bismo zahvalili Gospodinu za sva dobra koja imamo kao građani koji zajedno žive. Zahvaljujemo za ovaj grad i za sva njegova dobročinstva, za sve ljude koji žive u ovome gradu, za svu njihovu dobru volju i njihova nastojanja“, rekao je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić započinjući misno slavlje u osječkoj konkaterdrali Sv. Petra i Pavla povodom proslave Dana grada Osijeka, 2. prosinca.
  Uz nadbiskupa, koncelebrirao je i prigodnu homiliju uputio biskupski vikar za pastoral grada Osijeka mons. dr. Vladimir Dugalić, a u suslavlju su bili i osječki dekani, mons. Adam Bernatović i preč. Ivan Jurić te ostali svećenici i dvojica đakona. Liturgijsko pjevanje animirao je Konkatedralni mješoviti zbor pod vodstvom s. Branke Čutura i uz orguljsku pratnju Dalibora Ratića. Misno slavlje završeno je na trgu ispred konkatedrale gdje je mons. Hranić blagoslovio adventski vijenac, a potom je gradonačelnik Ivan Vrkić upalio prvu adventsku svijeću.

  Pročitaj više
 • Svetkovina Svih svetih u Osijeku

  Svetkovina Svih svetih u Osijeku

  OSIJEK (TU) - U povečerje Svih svetih, a uoči spomendana Svih vjernih mrtvih ili Dušnoga dana, 1. studenoga 2017., misno slavlje u konkatedrali sv. Petra i Pavla u Osijeku predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup u miru, mons. Marin Srakić. Na svetkovinu Svih svetih slavimo sve one koji se ubrajaju u niz blaženstava koja je Isus proglasio na gori, rekao je nadbiskup uvodeći u misno slavlje te je pojasnio: „To su imena onih znanih i neznanih koji su izgrađivali Kraljevstvo Božje na zemlji svojom riječju i svojim djelom. Radosni smo što možemo slaviti njihov dan, promatrajući kako su prolazili kroz nevolje kao i mi. Ali, završetak nisu nevolje, završetak je krilo Očevo.“ Potaknuo je potom prisutne: „Dok sklapamo ruke - molimo Gospodina da po zagovoru Svi svetih ustrajemo na svom životnom putu, ali molimo i za one koji su došli na završnicu, koji trebaju još nešto popraviti da bi mogli bistra oka i čista srca Boga gledati.“

  Pročitaj više
 • Svetkovina Bogojavljenja u osječkoj konkatedrali

  Svetkovina Bogojavljenja u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - „Današnja svetkovina dan je Isusova objavljenja svim narodima, a ljude, sve narode i kulture na zemlji koji traže Boga predstavljaju mudraci, koji su došli u Betlehem s Istoka u želji da nađu i da se poklone novorođenome kralju“, rekao je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predvodeći svečano misno slavlje u osječkoj konkatedrali o svetkovini Bogojavljenja, 6. siječnja. U koncelebraciji je bio umirovljeni svećenik Vladimir Mirkut, tajnik Nadbiskupskog ordinarijata Dario Hrga, domaći župnik Adam Bernatović i župni vikar Robert Almaši. Bogojavljensko Evanđelje, a zatim i svetkovinu Uskrsa navijestio je đakon Ivan Kunčević. Liturgijsko pjevanje animirao je Mješoviti konkatedralni zbor pod vodstvom s. Branke Čutura, uz orguljsku pratnju Dalibora Ratića.

  Pročitaj više
 • Misa ponoćka u osječkoj konkatedrali

  Misa ponoćka u osječkoj konkatedrali

  OSIJEK (TU) - „Sabrali smo se u ovoj mrkloj noći da oživimo i doživimo najznačajniji događaj povijesti čovječanstva: rođenje Isusa Krista, Dijete položeno na slamu u jaslama, u štali, u špilji koja služi za sklonište životinjama. Svojom vjerom u tom djetetu prepoznajemo i priznajemo Sina Božjega, koji je postao čovjekom da spasi ljude. To je za nas blagdan Božića, to je za nas otajstvo Božića. No ista nam vjera veli da ništa ne bi koristilo što se Krist rodio u Betlehemu, ako se po vjeri i ljubavi ne rodi u svakome od nas. Otvorimo svoja srca da ih učini svojim prebivalištem i da nas učini spremnima živjeti i svjedočiti to Božje otajstvo“, rekao je 24. prosinca đakovačko-osječki nadbiskup u miru, mons. Marin Srakić uvodeći u svečanu misu ponoćku u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla.

  Pročitaj više
 • Misa zahvalnica

  Misa zahvalnica

  Misu zahvalnicu za proteklu 2017. godinu u osječkoj je konkatedrali sv. Petra i Pavla, apostola na blagdan Svete Obitelji, 31. prosinca predslavio nadbiskup u miru đakovačko-osječki, mons. Marin Srakić. Koncelebrirali su uz župnika mons. Adama Bernatovića, župni vikar Robert Almaši, tajnik Nadbiskupskog ordinarijata Dario Hrga te vlč. Vladimir Mikrut, a posluživao je đakon Ivan Kunčević.

  Pročitaj više
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Župne obavijesti

TREĆA NEDJELJA KROZ GODINU - 21. siječnja 2018.

Danas je treća nedjelja kroz godinu.. Svete mise su po redovitom nedjeljnom rasporedu: u 6,30 sati, u 7,30 sati kod sv. Roka, u 8,30 sati, u 10,00; u 11,30 i večernja misa u 18,30 sati.
Kroz tjedan jutarnje svete mise su u 7,00 a večernje u 18,30 sati.

Misli uz današnje evanđelje (Mk 1,14-20)
Početak je Isusovog javnog djelovanja; vidimo ga kako poziva svoje slušatelje da se oslobode svega kako bi mogli čuti Radosnu vijest; vidimo ga također, kako poziva na nasljedovanje neke ribare iz Tiberijadskog jezera, da bi postali aktivni sudionici i navjestitelji Kraljevstva Božjega. Isus naviješta da je Kraljevstvo Božje već prisutno na svijetu.
Da bi se postalo dionikom Kraljevstva, potrebno je promijeniti život, obratiti se. Također poziva neke ljude, buduće svoje učenike, apostole, da ostave sve, pa čak i svoje obitelji i svoj posao i krenu za njim. Da bismo i mi postali istinski kršćani potrebno je rasti u vjeri, nadi i ljubavi, te hrabro koračati putem kojim je prije nas išao Krist.

1.KALENDAR KROZ TJEDAN
ponedjeljak,22. siječnja 2018. Sv. Vinko, đakon
srijeda,24. siječnja 2018. Sv. Franjo Saleški, b. i n.
četvrtak25. siječnja 2018. Obraćenje Sv. Pavla, ap.
petak,26. siječnja 2018. Sv. Timotej i Tit, b.
subota,27. siječnja 2018. Sv. Anđela Merici, dj.
nedjelja, 28. siječnja 2018. ČETVRTA KROZ GODINU – Dan života.
Raspored svetih misa: 6,30 sati; 7,30 kod Sv. Roka; 8,30 sati, župna u 10,00 sati; 11,30 i večernja u 18,30 sati.

2.SUSRETI U ŽUPI
Pjevačka proba velikog zbora – utorkom i četvrtkom u 20,00 sati. Pozivamo sve pjevače, dolazimo na svoje pjevačke probe. Pozivamo i sve odrasle župljane koji imaju dara za pjevanje da se pridruže velikom pjevačkom zboru.
Pjevačka proba zbora mladih – srijedom u 20,00 sati. Pozivamo mladiće i djevojke, dođite i budite aktivni sudionici svoje župne zajednice postajući članovi zbora mladih koji pjevaju na misi za mlade u 11,30 sati.
Pjevačke probe učenika 7. i 8. razreda i 1. i 2. srednje – subotom u 11,00 sati.
Pjevačka proba dječjeg zbora(1.-6.razreda) subotom u 10,30 sati.
Biblijski sat – četvrtkom u 19,30 sati.
Susret čitača – petkom u 19,30 sati.
Marijina legija – utorkom iza večernje mise.
Klanjateljice Krvi Kristove – srijedom poslije mise.
Obiteljski molitveni vijenac – svakog prvog četvrtka nakon večernje mise.
Misijska skupina – petkom u 19,00 sati.
Susret ministranata do 8. razreda – subotom u 10,00 sati.
Susret starijih ministranata, od prvog srednje – ponedjeljkom u 20,00 sati
Susret mladih – ponedjeljkom u 20,00 sati, studenti i srednjoškolci.
Sastanak roditelja koji će krstiti svoju djecu u nedjelju održava se subotom u 11,00 sati.
Bračni parovi, koji petkom ili subotom sklapaju ženidbu, imaju užu pripravu srijedom u 11,00 sati.

3.MOLITVENA OSMINA ZA JEDINSTVO KRŠĆANA
Svjetska molitvena osmina za jedinstvo kršćana održat će se od 18. do 25. siječnja 2018. pod geslom: "Desnica tvoja, Gospodine, snagom se prodiči" u organizaciji Ekumenske koordinacije osječke regije, obilježit će se u bogoslužnim prostorima Crkava i crkvenih zajednica u gradu Osijeku:
•četvrtak, 18. siječnja u 17:30 sati – Katolička Crkva, Župa sv. Ćirila i Metoda, Martina Divalta 71
•subota, 20. siječnja u 17 sati – Evangelička Crkva, Lorenza Jägera 7 (Gornji grad)
•nedjelja, 21. siječnja u 17 sati – kapucinska crkva sv. Jakova – središnje ekumensko molitveno slavlje, Kapucinska 41
•ponedjeljak, 22. siječnja u 17 sati – Reformirana crkva, Š. Petefija 76 (Retfala)
•utorak, 23. siječnja u 17 sati – Srpska Pravoslavna Crkva, J. J. Zmaja 25 (Donji grad)
•srijeda, 24. siječnja u 19 sati – Katolička laička zajednica »MiR«, Vodenička 23 (Donji grad)
•četvrtak, 25. siječnja u 17 sati – Baptistička crkva, Podravska 21 (Gornji grad)..

4. SUSRET RODITELJA KRIZMENIKA
Susret roditelja krizmenika održat će se u srijedu, 7. II. 2018. u 19,30 sati u dvorani iza katedrale. Molimo roditelje da neizostavno sudjeluju na ovome susretu.

5.SUSRET RODITELJA PRVOPRIČESNIKA
Susret roditelja prvopričesnika održat će se u četvrtak,, 8. II. 2018. u 19,30 sati u dvorani iza katedrale. Molimo roditelje da neizostavno sudjeluju.

6.SASTANAK PAZITELJA KONKATEDRALE
Sastanak pazitelja konkatedrale održat će se u petak, 9. veljače 2018. u 19.30 sati u prostorijama župskog Pastoralnog centra. Molimo sve pazitelje koji su se prijavili ili oni koji to žele postati da se svakako odzovu na ovaj poziv i dođu na ovaj sastanak.

7.TEČAJ PRIPRAVE ZA BRAK
Novi ciklus Tečaja priprave za brak započinje 29. siječnja 2018. u dvorani župe sv.
Petra i Pavla ap.(iza konkatedrale). Predavanja počinju u 19,00 sati.

8.VELIKO NADBISKUPIJSKO HODOČAŠĆE BL. ALOJZIJU STEPINCU U ZAGREB I KRAŠIĆ
Pođimo mu u pohod. U 2018. godini navršava se 120. obljetnica Blaženikova rođenja u Krašiću (1898.) i 20. obljetnica njegova proglašenja blaženim u Mariji Bistrici (1998.). Lijepa je to i povlaštena prigoda da mu kao nadbiskupijska zajednica Božjega naroda „pođemo u pohode“. Za tu smo prigodu u našem nadbiskupijskom kalendaru, kao i u svećeničkim dekanatskim koronama protekle jesni, već najavili održavanje zajedničkoga hodočašća bl. Alojziju u Zagreb i Krašić. Ovim pismom sve vas, draga braćo i sestre, mlađe i starije, najsrdačnije pozivam da se priključite našem velikom nadbiskupijskom hodočašću bl. Alojziju Stepincu u subotu 3. ožujka 2018. godine. Središnji zajednički dio našega hodočašća bit će pohod i molitva na njegovu grobu te svečano misno slavlje u zagrebačkoj katedrali s početkom u 15 sati. Nastojat ćemo, također, u prijepodnevnim satima u hodočašće uključiti i Krašić, mjesto Blaženikova rođenja i smrti.
Cijena je vjerojatno 100 kn. Još nismo tražili autobuse. O samom hodočašću bit ćete informirani svake nedjelje. Prijave u župnom uredu od sada do 22. II.2018. godine.

9.ŽUPNA KATEHEZA ZA PRVOPRIČESNIKE
Župna kateheza za prvopričesnike održava se petkom počevši od 19. siječnja po slijedećem rasporedu:
- OŠ V. Becića, u 9,00 ili 16,00 sati.
- OŠ I. Filipovića, u 9,00 ili 16,00 sati
- OŠ Sv. Ane, OŠ F. Krežme i OŠ A. Mihanovića uvijek u 16,00 sati.

10.ŽUPNA KATEHEZA ZA OSTALE RAZREDE - SRIJEDOM
Župna kateheza za učenike prvog, drugog, četvrtog, petog, šestog i sedmog razreda održava se svakog drugog tjedna i to srijedom:
Srijeda, 24.I., 7. II., 21. II., 2018.
-16 sati PRVI RAZREDI– svih škola
-17 sati PETI RAZREDI – svih škola
-17 sati SEDMI RAZREDI - svih škola
Srijeda, 17. I., 31.I., 14. II., 2018.
-16 sati DRUGI RAZREDI - svih škola
-17 sati ČETVRTI RAZREDI – svi škola
-16 sati ŠESTI RAZREDI – svih škola

11.ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – OSMI RAZREDI
Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje održava se svakog mjeseca u 19,30 sati i to po školama. Susreti osmih razreda održat će se iza nove godine. Prvi susret će se održati po slijedećem rasporedu:
- srijeda, 31. I. 2018. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.
- četvrtak, 1. II. 2018. bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.
- petak, 2. II. 2018. bivši polaznici OŠ Vl. Becića

12.ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – PRVI SREDNJE
Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje prvog razreda srednje škole održavat će se jedanput mjesečno u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine. Prvi susret će se održati po slijedećem rasporedu:
- srijeda, 7. II. 2017. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.
- četvrtak, 8. II. 2017. bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.
- petak, 9. II. 2017. bivši polaznici OŠ Vl. Becića

13.ŽUPNA KATEHEZA ZA KRIZMENIKE – DRUGI SREDNJE
Župna kateheza za krizmenike i njihove roditelje drugog razreda srednje škole održavat će se dvaput mjesečno u 19,30 sati i to po njihovim školama kao i prošle godine, to znači, da oni koji su pohađali osmi razrede u OŠ sv. Ane dolaze zajedno, bez obzira u koju srednju školu idu. To vrijedi i za sve ostale. Prvi susret nakon Nove godine održat će se po slijedećem rasporedu:
- srijeda, 24.I. 2018. bivši polaznici OŠ Fr. Krežme i A. Mihanovića.
- četvrtak, 25.I. 2018. bivši polaznici OŠ sv. Ane i I. Filipovića.
- petak, 26.I. 2018. bivši polaznici OŠ Vl. Becića.

14.SVETA KRIZMA I PRVA PRIČEST U ŽUPI
Sveta krizma u župi bit će na drugu vazmenu nedjelju, na Mladi Uskrs, 8. travnja 2018. godine u 9,00 sati, a Prva Pričest na treću vazmenu nedjelju, 15. travnja 2018. godine u 9,00 sati.

15.SVEĆENIK U BOLNICI
Svećenik koji je zadužen za bolnicu je pater Marek koji obilazi pojedine odjele u bolnici, tako da se bolesnici koji to žele mogu ispovijedati. Također se može svećenik pozvati i telefonom i to 091 4600434.

16.OBNOVA ORGULJA
U dogovoru s nadbiskupom mons. dr. Đurom Hranićem, potpisali smo Ugovor o obnovI orgulja u konkatedrali zajedno s katedralnim orguljama u Đakovu. Obnovu orgulja izvodi gospodin Anton Škrabl, restaurator orgulja, harmonija i ostalih instrumenata iz Rogaške Slatine. Obnova konkatedralnih orgulja će stajati oko 3.000.000,00 kn. Molimo sve vjernike i ljude dobre volje, pridružite se obnovi orgulja prema svojim mogućnostima. Prošloga tjedna orgulje su rastavljene i odvezene u radionicu Antona Škrabla u Rogašku Slatinu. Odvezen je jedan šleper dijelova orgulja koje su sretno stigle na mjesto obnove u Rogašku Slatinu. Nadamo se da će za Uskrs 2019 godine ponovo zasvirati u našoj konkatedrali. Pomozimo da se to i ostvari.

17. SVEĆENIK U BOLNICI
Svećenik koji je zadužen za bolnicu je pater Michel koji obilazi pojedine odjele u bolnici, tako da se bolesnici koji to žele mogu ispovijedati. Ako se bolesnik želi ispovjediti može i telefonom pozvati svećenika. Telefon patra Michela je: 091 4600434.

18. PAZITELJI KONKATEDRALE
Pozivam sve osobe koje su na sebe preuzeli obvezu da budu pazitelji konkatedrale da se drže svoga rasporeda. Crkva će biti otvorena od 8 do 19 sati, jedino ponedjeljkom od 8 do 12 sati je čišćenje katedrale, radi toga je zatvorena. Upućujemo poziv svim starijim osobama da postanu pazitelji konkatedrale prijavom u župni ured.

19. DONESITE OBITELJSKI KARTON
Ako još niste predali vaš OBITELJSKI KARTON učinite to što prije. Želja nam je da što više obiteljskih podataka unesemo u vaš karton. Ako ga nemate, obiteljski karton možete dobiti u župnom uredu. Hvala vam.

20. ZAHVALA
Hvala svima koji su pridonijeli svojim prilogom za potrebe župe i župne crkve. Potičem župljane koji to do sada nisu učinili. Molimo sve obitelji koje žive u župi, a nisu prijavljene,da to učine.

21. TISAK
Glas Koncila, Župne obavijesti, Moj molitvenik. OKNO!

22.KRŠTENI - VJENČANI - UMRLI.

Crkveno vjenčani: 20. I. 2018Zoran Vengert iz Osijeka i Marija Lončar iz Višnjevca:

Crkveno pokopani: 13.I.2018. Vladimir Vlatko Petović(1933.); 16.I.2018. Veronika Utvić r. Domanovac (1932.). 19.I.2018. Ljubica Paradžik r. Majstorović(1954.).

SVETE MISE od 21. do 28.I.2018 godine

nedjelja,21. siječnja 2018. TREĆA KROZ GODINU
+ Mato, Kata i Pavo Stanić - 6,30 sati
+ iz ob. Vrlić – 7,30 sati kod sv. Roka
+ Renata Hajnal i pok. iz ob. Hajnal - 8,30 sati
PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 10,00 sati
+ iz ob. Cimer i Šarić – 11,30 sati
+ Zlata Pavošević - Matijević - 18,30 sati

ponedjeljak,22. siječnja 2018. Sv. Vinko, đakon
+ Slavica - Terezija Poznić, prva misa - 7,00 sati
+ Silvestar Škorak, prva misa - 18,30 sati

utorak,23. siječnja 2018.
+ Vladimir Vlatko Petović, prva misa – 7,00 sati
+ Mate i Matija(ž) Sesar - 18,30 sati

srijeda,24. siječnja 2018. Sv. Franjo Saleški, b. i n.
+ Milan, Golub i Anka Tišma – 7,00 sati
+ Franjo Hocenski - 18,30 sati

četvrtak,25. siječnja 2018. Obraćenje Sv. Pavla, ap.
+ Gizela Sjauš i Zlatan Radić – 7,00 sati
+ Marko i Marija Kajtazi - 18,30 sati

petak,26. siječnja 2018. Sv. Timotej i Tit, b.
+ iz ob. Šebešćan i Mellar - 7,00 sati
+ Anđelina Mršo - 18,30 sati

subota,27 siječnja 2018. Sv. Anđela Merici, dj.
+ Milan Štimac – 7,00 sati
+ Ivan Vezmarović – 7,00 sati

nedjelja,28. siječnja 2018. ČETVRTA KROZ GODINU
+ Ljubomir Velky - 6,30 sati
+ Ivo Tokić – 7,30 sati kod sv. Roka
+ Antun i Josipa Pepa Novaković - 8,30 sati
PRO POPULO - ZA ŽUPLJANE - 10,00 sati
+ Ilonka Bognar – 11,30 sati
+ Ilonka i Ištvan Mikuška - 18,30 sati

Robert Almaši, župni vikar
mons. Adam Bernatović, župnik

Lokacija župe

Adresa i radno vrijeme

Župni ured Sv. Petra i Pavla Apostola, Osijek
Pavla Pejačevića 1
31000 OSIJEK

T:(031) 310-020
F:(031) 310-022
M:zupa@svpetaripavao.hr
W:www.svpetaripavao.hr

Radnim danom: 8-12 sati i 15-18 sati
Subotom: samo 8-12 sati

Kroz srpanj i kolovoz: 16-18 sati; subotom: 11-12 sati

Statistika posjeta

Danas224
Jučer221
Ovaj mjesec9773
Ukupno4681180

Trenutno online

1
posjetitelja

Utorak, 23 Siječanj 2018 05:01